Γυμναστική με πίτσα πεπερόνι

Επιστήμονες σε πανεπιστήμιο του Σίντνεϊ ανακάλυψαν πως το σώμα γυμνάζεται ακόμα και όταν κάθεσαι στον καναπέ και βλέπεις το αγαπημένο σου άθλημα.
Καλά τα νέα για τον κλασικό κύπριο: ξεχάστε τα γυμναστήρια. Πλέον, μπορείτε να χάνετε κιλά από την άνεση του καναπέ σας, (leather, προφανώς) μόνο και μόνο βλέποντας το ΑΠΟΕΛ - Ομόνοια με μπύρα Carlsberg και πίτσες πεπερόνι κοτόπουλο (με την παρέα σας εννοείται, there's nothing better than group training) και να σκοτώνεστε μεταξύ σας ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ ΝΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! Instant win.
Ακούγεται πως τα διοικητικά συμβούλια των ποδοσφαιρικών ομάδων θα προσπαθήσουν να καλύψουν αυτή την πρωτοφανή ανακάλυψη με μεταγραφές ΜΕΓΑΛΩΝ ποδοσφαιρικών ονομάτων, όπως Manuel Marouan da Costa Trindade Senoussi, Fredrik Olof Esaias Stoor Siekkinen, Diomansy Mehdi Moustapha Kamara, αλλά και τον fan favourite νιγηριανό Z’ Butsam ο οποίος λέγεται πως θα γίνει και το νέο σύμβολο της ΚΟΠ. Αυτό θα γίνει με σκοπό να μη φύγουν οι φανατικοί οπαδοί από τα γήπεδα για να συνεχίσουν να γίνονται με κανονικούς ρυθμούς και χωρίς διακοπές οι σκοτωμοί μεταξύ ούλτρας και γκέιτ εννιά.
Χαρείτε παιδιά. Και γυμναστείτε.

Comments

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

μαύρες kitkat