ιούλιε να είσαι καλύτερος

ξινό το καλημέρα με κλάμα μωρού και την αδερφή μου να φωνάζει να έρθω κάτω και να φέρω φορμάκι κοντό και κάλτσες. Μετά ένα τηλεφώνημα για τα άρβυλα, και μετά -ναι φυσικά- με θυμηθήκανε οι φοιτητικές οργανώσεις.
Τηλέφωνο στο σπίτι και εγώ να βρίζω από μέσα μου γιατί πάλι ξύπνησαν τα σκασμένα και κλαίνε και απαντώ, ναι είμαι ο αντρέας από προοδευτική το γιώργο θα θέλαμε, ναι εγώ είμαι και μου λέει αν πέρασα πουθενά κι αν σκέφτομαι για εξωτερικό και καλή αρχή και μου έδωσε και τηλέφωνα φοιτητών.
Αργότερα κατάλαβα πως δεν είναι η προοδευτική η ασφαλιστική αλλά η φοιτητική οργάνωση η αριστερή, δεν το ήξερα από πριν να το κλείσω στην ώρα μου.

Jk. Θα ήμουν ο ευγενικός κυνικός με δόσεις καφρίλας που είμαι συνήθως. Σπάνιος στο είδος μου.

Εδώ μια σημείωση: όχι, δε μισώ την αριστερή ιδεολογία, πόσο μάλλον τη σέβομαι και της βρίσκω θετικά στοιχεία, όπως και σε κάθε άλλη ιδεολογία. Μισώ τον αριστερό φανατισμό εδώ στην κύπρο και δε θέλω να έχω καμία σχέση με αυτόν -όπως και με δεξιούς κεντρώους ή δε-ξέρω-και-εγώ-τι-άλλο φανατισμούς-. Είμαι και θέλω να παραμείνω μη κομματοποιημένος. Δυστυχώς όμως, ενώ μέσα σε μια νεολαία που η πλειοψηφία της δεν ενδιαφέρεται για τα κοινά προσπαθώ να πολιτικοποιούμαι, πρέπει να παραδεχτώ πως δε θεωρούμαι και ψαγμένος πολιτικά, έτσι μια συζήτηση με εμένα περί πολιτικής θα είναι μια από τις πιο άβολες στιγμές για όλους ανεξαιρέτως τους ομιλητές, καθώς περιορίζομαι [γίνομαι ό,τι μισώ] σε κλισέ τύπου 'αυτό που μας λείπει σε τούτο εδώ τον καμένο τόπο είναι η ενότητα', που όμως τα πιστεύω και τα νιώθω και τα λέω με σιγουριά.
Μέσα στο [un]politically incorrect μυαλό μου κάτι λείπει.

Κατά τα άλλα, τα στρατιωτικά έτοιμα και πέντε κι απόψε. Μη μου αρνηθείτε εξόδους την εβδομάδα αυτή. Ο χρόνος τελειώνει και μαζί του και οι άσοι που είχα. Προχώρα.

Ιούλιε ελπίζω να είσαι -μα δε θα 'σαι- καλύτερος από το παρελθόν.


*you better keep moving forward, or you'll be left behind.
 [vocal sample: hypin' woman blues. η ανακάλυψη του αιώνα]

Comments

  1. Τα αγαπημένα σου φαντάσματα! Καλώς σε βρήκαμε! Πολύ όμορφο το μπλογκάκι σου γλυκιά μου. Πολύ σε αγαπάμε!

    ReplyDelete
  2. Μου φαίνεται σε γλούμπησα! Είσαι αρσενικό? Μάνα μου τα!

    ReplyDelete
    Replies
    1. αρσενικό, μάλιστα.
      όπως έχει κάποτε πει ο ιδιοφυής αυτός -και μετριόφρων- γλόμπος, το πιο κοντινό μου που έχω σε γλυκό είναι μια φορά που παρολίγο να ζαχαρώσει η στομάχα μου τρώγοντας προφιτερόλ.

      καλωσόρισες στις γειτονιές μας.=]

      Delete
  3. Προειδοποίηση: Εν θα σταματήσουν ποττέ να σε πιάνουν! Προκτές επιάσαμε να με ρωτήσουν αν θα πάω στο φεστιβάλ της ΕΔΟΝ!!! Ίντα μπου σας κόφτει λαλώ τους? Ως τζιαι για τούτο μετράτε μας? Εφτύς ήρταν που έσσω τους!

    Κατά τα άλλα συγχαρητήρια για την επιτυχία! Επέρασες στη σχολή με το καλύτερο ερευνητικό έργο του UCY. Είθε να το κουντήσεις τζιαι εσύ νάκκον παρακάτω.

    Ααα... τζιαι καλή θητεία!

    ReplyDelete
    Replies
    1. είμαι ήδη προετοιμασμένος για το παρόν σενάριο. για το κλασικό μουσικοφεστιβάλ με τους ίδιους καλλιτέχνες της εδον έγραψα ένα κόμεντ πιο παλιά, εν έχω ορέξεις να ξαναφτύσω εμετό xD [επιτεθείτε μου απανταχού εδονόπουλα]

      ευχαριστώ. είχα την τύχη να δω -στα γλήορα φυσικά γιατί σε κάποια φάση εβαρέθηκα τζαι έφυα- τα labs τους, εκάμναν ένα σεμινάριο για μαθητές λυκείου που ενδιαφέρονται για πληροφορική, τζαι εκτίμησα τη δουλειά τους, κυρίως των mobile labs του ucy. αν πράγματι θα μείνω κύπρο για σπουδές η καλή δουλειά στα labs [τζαι το καλό πτυχίο] εννα εν ο κύριος λόγος. hopefully εννα βάλω τζαι εγώ το λιθαράκι μου στο επόμενο βήμα -που χρειάζεται γενικότερα στο μίζερο μας τόπο-.

      επίσης ευχαριστώ. δεκατέσσερεις μήνες, εννα περάσουν, πού εννα πάει; =]

      Delete
  4. Ένας μικρός και αγαθός όλο τρελό χαμόγελο και νάζι δίπλα σε μία πιατέλα αφράτους λουκουμάδες και γεμισμένα μαγουλάκια: Μπινελικάκι κυρά μου!

    ReplyDelete
    Replies
    1. μισό μισό, αγαθός; λάθος σάιτ xD εκτός αν έχεις λουκουμάδες πάνω σου τώρα και πεινάω και δεν ήταν αρκετά τα λαχματζούν τελικά

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

the pornstar