despacito for dummies

*μπορεί να νομίζεις πως είσαι cool, αλλά ποτέ δεν θα είσαι τράπεζα-κύπρου-που-διαφημίζει-app-για-τα-στρατευμένα-μας-νιάτα cool


ξυπνά και πάλι, φίλες και φίλοι, κάθε εννιά με δώδεκα το πρωί, το douchebag γονίδιο του αγαπητού σας γλόμπου. Ο υποφαινόμενος αποφάσισε να μάθει κινέζικα γιατί είναι παράξενοι οι χαρακτήρες και για να καταλάβει επιτέλους τη γλώσσα που μιλούσαμε στην ενισχυμένη χημεία του λυκείου, προσπαθεί να το διαφημίσει παντού γιατί, όπως και να το κάνουμε, είναι υπέροχος τρόπος να τραβήξεις την προσοχή σε μια συζήτηση, και νιώθει επιτέλους επίτιμο μέλος του χίπστερ community τελεία cy. Way to go boss. Μάθατε πως ανέβασαν την τιμή του εισιτηρίου στο Μουσικό Χωριό Φέγγαρος φέτος; Θα έγινε πλέον mainstream.

Κρυφός πόθος για το καλοκαίρι 2k17: να μάθω να χορεύω το ντεσπασίτο πασίτο πασίτο. Πώς το έμαθες εσύ αγαπητέ χιμπατζή που δε βγαίνεις από δωμάτια με air-condition *spoiler alert: ψέματα* σας ακούω να ρωτάτε, και εξηγούμαι: ίντερνετ. Ο μαγικός αυτός τόπος που υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο από fails του bucket challenge, και χιλιάδες remix του τραγουδιού All Star.
Στο πόιντ μας. Έγινε της μόδας το λάτιν και νιώθω το FOMO να μου χτυπά απειλητικά την πόρτα.

Όπως μαθαίνουμε στη βιολογία for dummies του προηγούμενου εξαμήνου: η φυσική επιλογή ευνοεί τα ζώα τα οποία προσαρμόζονται στις περιβαλλοντικές συνθήκες που επικρατούν. Επίσης: κάποια ζώα εμφανίζουν στη συμπεριφορά τους χαρακτηριστικά τα οποία μπορεί να μην ευνοούν τις πιθανότητες επιβίωσης τους, αλλά αυξάνουν κατά πολύ τις πιθανότητες αναπαραγωγής τους, όπως για παράδειγμα το Z πουλί που κελαηδά για να προσελκύσει συντρόφους αλλά γίνεται και πιο εύκολη λεία. Συνδυάζουμε αυτά τα δύο random στοιχεία γνώσης με τις τελευταίες εμπειρίες που είχα με χορό που ακόμα με στοιχειώνουν και το σώμα που κουβαλάει ο πραγματικός γλόμπος, και η εξίσωση βγάζει αποτέλεσμα: καιρός να δημιουργήσουμε νέα, ενδιαφέροντα conversation starters και τίποτα δε μας σώζει.



Comments

  1. Λοιπόν, εσύ να μάθεις να χορεύκεις το Despacito a la Κυπριακά με ένα σινί παστίτσιο τζιαι θα τους λαλείς: This is how we do it in Nicosia!

    ReplyDelete
    Replies
    1. watch me whip, watch me nae nae, watch me break my legs

      Delete
  2. Και η καλή μας η Νεράιδα σιγοτραγουδεί: Βάζει ο Ντούτσε τη στολή του, και τη σκούφια την καλή του, μ'όλα τα φτεράααα, μ'όλα τα φτεράααα. Και μια νύχτα με φεγγάρι την Ελλάδα πάει να πάρει, βρε το φουκαράααααα. Κύριε υποφαινόμενε, λέει μία γνωστή έκφραση, μίλα μας και μη μας αγαπάς. Τι σχολείο ακριβώς είναι αυτό έτσι όπως τα γράφεις με βιολογίες και Δαρβινισμούς; Πρέπει να μπεις επειγόντως στα πιτς! Απέκτησες ενδιαφέροντα και ποια είναι αυτά; Κακά τα ψέματα, σοβαρά τώρα. Σε αυτό που λες έχεις δίκιο. Συν Αθηνά και χείρα κίνει! Αυτή είναι η γνώμη μου για τις νέες αρχές που λες και σου εύχομαι καλή αρχή. Εκτός κι αν ξαναλέω, εκτός, θες μόνος σου ή με συζητήσεις (απότι φαίνεται) να επιμείνεις στις ερωτήσεις σου, να διυλίσεις τον κόνωπα και να ξεπουπουλιάσεις την καλή κοτούλα! Έμπαινε γιούτσο!

    ReplyDelete
  3. Εγώ γουστάρω ντεσπασίτο, ό,τι κι αν μου πείτε.
    Επίσης <3 τελευταία παράγραφο.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Τα κατάλαβες τα hard skills; Ή μήπως θέλεις να σε σανιδώσω;

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

μαύρες kitkat