αγιασθήτω το τζακούζι σου / next top ταξιτζής

*βαπτίζεται ο δούλος του Θεού Ττόμυς ο Β' εις το υπαίθριον αυτού υδρομασάζ, εις το όνομα του κομμένου ύδατος και του Πιτσιλλίδη και του αγίου χρήματος, νυν και αεί και εις τους αιώνας των αιώνων.


Μόλις φκάλεις άδεια απολαμβάνεις το ότι είσαι τζαι επίσημα οδηγός. Τάσσεις γυρούς, καφέδες, βάλλουν σου λάικ στη φωτογραφία με το σhισμένο L που γεμώνει το φέισμπουκ μια κάθε τρεις μέρες, μια χαρά. Μέχρι που βαρκέσαι τζαι αφήνεις την άλλη με θκυό σhείλη καμένα, ή μέχρι να σου λείψει η βενζίνη τζαι να γυρεύκεις όπως τον παλαβό την πιο φτηνή ενενηνταπεντάρα στη Λευκωσία.
Εγώ ευτυχώς έφκαλα εχτές την επίσημη άδεια που μου παρέχει η κυβέρνηση να πατώ ελεύθερα κάττους χωρίς βαθμούς ποινής τζαι ανθρώπους χωρίς τύψεις, οπότε εγλίτωσα εν μέρει τζείνο που ούλλοι ανεξαιρέτως αθθυμούνται σε το καλοτζαίρι.

Αλλά τωρά αρκέφκουν τα βάσανα. Η μάνα σου που σε πελεκά να πάρεις τους μιτσιούς ιδιαίτερα, ο αρφός που θέλει να τον πάρεις να παίξει μπάσκετ, η αρφή που θέλει μέσο να πάει στη φίλη της να βαφτούν τζαι να φκάλουν σέλφι, η γιαγιά που θέλει να πάει για προσκύνημα στον Άη Νεόφυτο τον έγκλειστο τζι ας μεν τραβά το Sunny. [τραβά, εντάξει]
Συγχαρητήρια. Έγινες ο Next Top ταξιτζής της οικογένειας.

Σκατά δηλαδή.


Α. τζαι μια που μιλούμεν περί σκατού. Την επόμενη φορά που ο μεγαλειότατος Tom II φκει στην ταράτσα του παλαθκιού του για να βαφτιστεί ενώ η υπόλοιπη Λευκωσία έσhει νερό μόνο τη μισήν ημέρα, εγώ ο ίδιος εννα μεταμορφωθώ σε τζείνην την περιστερά που επέταν όταν εβαφτίζετουν ο Τζίζους, εννα αμολύσω τον ανίερο μου κότσιρο πάνω που την τζεφαλή με τα μούσια του τζαι εννα αφήσω τη βαρύτητα να κάμει τα υπόλοιπα. Τέλος τζαι τω τζακούζι δόξα.

Comments

  1. A, εμένα άρεσκε μου που έκαμνα τον ταξιτζή, έκαμνα το τζαι όταν εμάθαινα ακόμα. Αλλά ντάξει, μια αρφή έχω εγώ τζαι έρκουμουν τζαι σε φάσεις διακοπών, εν συγκρίνεται.
    Oh well, είμαι σίουρη ότι έννα έβρεις τον τρόπο να το χείρεσαι κι εσύ!
    Συγχαρητήρια και είπα σου! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. by any chance, άρεσκε σου τζαι το taxi girl που έκαμνε η βίκυ;
      thanks! :D

      Delete
    2. τι έγραψα; χείρεσαι; όι χοίρεσαι ρε! :p
      άρεσκε μου ναι. γενικά αρέσκει μου ακόμα να οδηγώ! :p

      Delete
  2. γιωρκουι μου, γιωρκο μου πελλε μου καραπουζιουκλη μου....δεν σου ειπα σιηλιες φορες να μεν καμνεις το τοσο τοοοοοοσο! για να καταλαβω δλδ...εισαι ο μονος που εφκαλεν αδεια; για εισαι ο μονος που μολις την επκιασε η μανα του ζητα του να παει με το αυτοκινητο να καμει μια δουλεια, να του πει η αρφη του παρμε ποδα ποτζι, γενικα να εξυπηρετησει; εγιω πιστεφκω εν τιμη σου τουτο....βοηθας τζαι μαλιστα οδηγωντας...ουτε περπατητος ουτε τπτ...για αυτο γιωρκουι μου να σου τονισω οτι εγιω εμετρουν τα δευτερολεπτα να ερτω στα πατρια εδαφη οταν επκιασα την αδεια μου τζαι με την πρωτη ευκαιρια, οποιος συγγενης ή φιλος (θυμασαι) δωστου γυρους, δωστου οδηγηση...γιατι εν κατι που λατρευκω τζαι κατι που με καμνει να νιωθω ακομα πιο ωραια οταν εξυπηρετω καποιον!
    καλοτζαιρι μια σου μια μου να πιενουμε κουνια μπελα ομορφη κοπελα, ξερεις!
    προωθησε το νεο μου μπλοκ το οποιο σκεφτουμε να αρκεψω αργα και διστακτικα: https://www.blogger.com/home?bpli=1&pli=1

    ReplyDelete
    Replies
    1. uhh chuck παίρνεις το πολλά σοβαρά :P

      Delete
    2. ε c mon bro , διω του μια διαφορετικη προσέγγιση, εν το πκιανω στα σοβαρα, αν τζαι νομιζω τζαι συ πιανεις το πολλα στα αστεια :p
      unique article btw, loved it ;)

      Delete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

μαύρες kitkat