είμαι τιγράκι, νιαρρρρρ

μου λέει η μικρή μου αδερφή πως θα ντυθεί ντίβα στα καρναβάλια και τη φαντάζομαι με attitude meryl-streep-wears-prada να ψαρώνει τις άλλες, 'όοοοχι χρυσό μου'. Creepy. Αν το κρατήσει μετά το πάρτι θα την αποκληρώσω. Τέλος.
Η άλλη λέει πως θα ντυθεί χορεύτρια κι ας ξέρω πως την τελευταία φορά που πήγε να χορέψει έσπασε ένα βάζο και ένα πόδι. Ο άλλος πήγε απλά να παίξει μπάσκετ. Καρναβάλια.

Οι γκόμενες των μελλοντικών νέων μας ντύνονται στρατιωτίνες για κάποιο λόγο, ίσως για να τους ξαναγειώσουν όσο είναι ακόμα καιρός, ίσως γιατί νομίζουν πως το χακί πάει ασορτί με το γυαλί καθρέφτης rayban περιπτέρου που συναντάς σε αφθονία σε φοινοικούδες και καλοκαιρινή αγία νάπα, δε ξέρω. Άλλες ντύθηκαν γατάκια είμαι-τιγράκι-εγώ-νιαρρρρρ και άλλοι αποφάσισαν να υποστηρίξουν τα δικαιώματα των απανταχού κοντσίτων ντυμένοι -τι άλλο- γυναίκες με ροζ περούκα και ψεύτικα γυαλιά ήλιου διπλάσια του μεγέθους της κεφάλας τους. Τέλος είναι και αυτές που αποφάσισαν να βάψουν το πρόσωπό τους σαν το χάρβι ντεντ από το dark knight και μας πρήζουν διαρκώς τα γεννητικά με μέσο όρο σαρανταοχτώ σέλφι ανά ώρα στο φατσοβιβλίο.

Έχουμε στανταράκι σαν το γκολ του παπουλλή και αυτούς που έχουν καρναβάλια ολόχρονα κι αντί για κλόουν ντύνονται με κοστούμια και λένε πως είναι η δουλειά τους. Πάσο.

Όσο για εμένα, λέω να ντυθώ άνθρωπος για σήμερα μα πού τέτοια τύχη. Σκοπός σκοπέος και σήμερα γιατί τα όπλα δε ξέρουν από καρναβάλια και γιορτές.
Έχετε κοστούμι ανθρώπου καλέ μου κύριε; Όχι, μας τέλειωσε. Γαμώτο, πάλι στρατιώτης θα ντυθώ; σκάσε πουστόνεο.

Να περνάτε καλά. Και να πιείτε και για εμάς. Cheers.

Comments

  1. σχεδόν όλα τα χτεσινά μου σχόλια εξηφανίσθησαν! :O
    λαλώ για μέδουσα. έχεις τίποτε για μέδουσα, κανένα σχόλιο; :/

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

μαύρες kitkat