δέκα!

για να φωνάζουνε δέκα! δέκα! στο θάλαμο πα' να πει κάτι γίνεται σοβαρό, ή σφάζουνε κανένα και μετρούνε μαχαιριές ή βαθμολογούνε εκρήξεις βρώμας γνωστές και ως κλανιές ή φέρανε κρυφά καμιά γυναίκα μέσα και καταλαβαίνετε τι γίνεται, τέλος πάντων κάτι καλό. Τελειώνω που λέτε με τη σκοπιά μπαίνω μέσα, τι να δω; ζαβλακωμένα τα ζώα μπροστά στην τηλεόραση -ούτε λόγος για ύπνο- να βλέπουνε κινητούς κώλους να περπατάνε μπρος-πίσω και να ακούς χειροκροτήματα, εφηβικές τσιρίδες τύπου Ρουβά και επιφωνήματα χιμπαντζήδων και λοιπών του ανθρωπίνου είδους συγγενών αγρίων ζώων, βλέπε ααααα, εεεεε, οοοοοο, ουουουουου και λοιπά.


περί του σταρ Κύπρος (coughs) feel fanττάstic ο λόγος, σόρυ, το μέγα, παρασύρθηκα, κρίσεις νοσταλγίας βλέπετε κι ας μην έκλεισα καν τα δεκαχτώ. Του μοναδικού σόου χάριν του οποίου η πολυεργαλείο πολυμοντέλο πολύχρωμη (κατάλογος dulux για να είμαστε ακριβείς) πολυπαρουσιάστρια (στο εξής αναφερόμενη και ως μεγίστη) Χριστιάνα Αριστοτέλους έβαλε περούκα slash κουρεύτηκε μωρό jessie j με ξανθό μαλλί και -υποθέτω ελέω του πνεύματος του halloween- αποφάσισε να βάψει σα βαμπίρ που μόλις ήπιε ενάμιση λίτρο αίμα ή σανγκρία τα χείλη της. Όπου κορίτσαροι με τα ρούχα που ζυγίζανε δεκαοχτώ κιλά που φορούσανε προσπαθούσαν να κάνουν πασαρέλα. Όπου δολοφόνησαν μπροστά στα αυτιά μου το jubel από την επανάληψη στο background την ώρα που μίλαγε η μεγίστη στο -και καλά τεράστιο- κοινό.


Τι άλλο; Το oh-so-obvious playback στις τις-λέμε-λάιβ-πια εμφανίσεις γκεστ τραγουδιστών; Το ότι νομίζουν ότι είναι και πολλοί οι χρήστες του τουίτααααα σιγουάι που χρησιμοποιούνε για να γράψουν θετικά σχόλια το χαστάγκιο feelfantastic; (αν ήξερα πως ο αδικημένος και άλλοι τόσο καιρό το πυροβολούσε θα το παρακολουθούσα πιο συχνά για να γελάω) ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΝΕ ΣΤΟ ΤΟΥΙΙΤΤΕΡ (και ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΤΟ DWTS ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ) τάδε έφη μεγίστη. Ή το ότι κάποιοι εξαιρουμένων των ψωνισμένων συγγενών και φίλων των μοντέλων πραγματικά τρώνε ένα ευρώ για το κάθε μήνυμα για να ψηφίσουνε αντί να το κρατήσουν για να το αλλάξουν με κάτι χρήσιμο π.χ. μια σοκολάτα γκάλαξι ή ένα τενεκεδάκι σπράιτ ή πέντε υπερφουσκωμένες τσίχλες zoom ή ένα εικοστό πέμπτο μιας νύχτας σε όπεν μπαρ με ποτά πιο μπόμπα και από την post-mix κοκακόλα στα Μακντόναλντ ξερωγώ.

Α ναι. Και είχαμε και το κλάμα κάποιας από τους κορίτσαρους και -κλασικά- τη μάνα που φώναζε για ανισότητα στο παρασκήνιο. Priceless. #sofantastic



Δεν αντέξανε άλλο βιασμό τα ματάκια μου -ευτυχώς- και ο Ορφέας και η ολίβιελ (made up όνομα, ναι) χαβανέζα ξωτικό του δάσους με στείλανε για ύπνο με τη σκέψη τι άλλο θα δούμε πια στην κυπριακή τιβί; ζευγάρια να τραγουδάνε και να χορεύουνε σαν τρελά στο ίδιο ακριβώς στούντιο; α, έχουμε κι απ' αυτό;

Comments

  1. Είπα ότι εν θα το δω ποτέ, ούτε ΚΑΝ για τα σχόλια στο TL.
    Είδα εψές 10 λεπτά, την περουκοφορούσα, με τον πιο σκατά δεν γίνεται φωτισμό που τους έδειχνε όλους 12 χρόνια μεγαλύτερους, και ήταν αρκετό. Ινάφ.

    ReplyDelete
    Replies
    1. τζιεγώ υποσχέθηκα στον εαυτό μου κάτι παρόμοιο αλλά αφού ύπνο εν μου αφήναν οι σειράες έκατσα να δω λίο. Τζαι sincerely, έχασα μιάμιση ώρα ύπνο τζαι ζωή.

      Delete
  2. Ανέβα στο θρανίο σου πνεύμα ποιητικό, Να δεις το δάσκαλο το Χουλιγκάνο με το στερνό του δάκρυ!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ο δάσκαλος ζει και αιώνια βασιλεύει

      Delete
  3. Έχει γλουμπήσει από τον Μπούλμπι, τον Μενέλαο, τη μπλογκόσφαιρα και τα Μαθηματικά? Χεχ Χεχ αν και θα συμφωνήσω ως προς τον κόσμο των γραμμάτων τον οποίο όλοι αγαπάμε, σήμερα θα διαφωνήσω με το σχόλιό σου αν και μόνο όταν αποκτάει χαρακτηριστικά κοσμοθεωρίας. Σήμερα λοιπόν με βάση το άρθρο δέκα, την ανάγκη ταλέντων αλλά και τα προηγούμενα θα σου πω συγκεκριμένα γιατί και πως διαφωνώ. Στην πραγματικότητα το ταλέντο, τα θέλω αλλά και το μέλλον είναι στόχοι μακροπρόθεσμοι με βάση οδηγούς καριέρας που πρέπει να ξεχωρίζουν από τους βραχυπρόθεσμους. Εγώ αυτό δεν το είχα καταλάβει και αν και με δική μου εμπειρία σε διάφορα επιστημονικά και δημιουργικά θέματα, αναγνωρίζω τις προεκτάσεις του ίντερνετ μιας και έχει στηθεί μία βιομηχανία... Αυτή η βιομηχανία λοιπόν που έχει στηθεί πρέπει να φέρει κάποια αποτελέσματα. Εδώ λοιπόν αρχίζουν τα παρατράγουδα! Παρατράγουδα γύρω από μυστικά οικονομικά προβλήματα ή παρατράγουδα του να σου τραβάνε λεφτά χωρίς να το καταλαβαίνεις, η ψευδαίσθηση πως έψαχνες τους δικούς σου! Ξέρεις με βάση την πολλαπλότητα του μαθηματικού λογισμού και των διανυσματικών χώρων, με βάση την πολλαπλή αιτιότητα, τα δέντρα και τις πολλές διαστάσεις, αν εγώ έχω ένα δίκτυο αλλά μαζί με αυτό μυστικούς λογαριασμούς και δοσοληψίες, εμφανίσω μία νέα σελίδα που μου τραβάει λεφτά κλπ κλπ, καταλαβαίνουμε όλοι πως τα ζητήματα ιχνηλασίας στο ίντερνετ πάνε μακριά! Σε κάθε περίπτωση αγαπάμε ιδιαίτερα τους καλλιτέχνες και τους δασκάλους όμως αν στο προφίλ σου λες ότι οπλοφορείς εννοώντας το στρατό, πρόσεξε ιδιαίτερα το σχόλιό σου όταν γίνεται κοσμοθεωρία. Εκεί το πράγμα πάσχει και επειδή εγώ πλέον αγαπώ την οικονομία και δεν γουστάρω τα σκοτεινά δωμάτια και τις κρυφές συναλλαγές, προτείνω σήμερα να επενδύσουμε στην ιδέα. Και στην πορεία αυτή η ιδέα θα βελτιωθεί και θα εξευγενισθεί πολύ περισσότερο ως προς την αναγκαιότητα του να επιτευχθούν στόχοι. Σήμερα είμαστε στα σκαλοπάτια τους, όχι απώλεια αλλά βήματα πριν το αύριο. Καλό σου βραδάκι!

    ReplyDelete
    Replies
    1. μα η κοσμοθεωρία του γλόμπου είναι η έλλειψη κοσμοθεωρίας. Η λογική του είναι η παράνοια των άλλων.
      Δεν είναι ο άνθρωπος μπούλμπι η βάση εδώ κι η έμπνευση. -και επίσης κανένας μαθηματικός λογισμός-. Είναι μια τόσο παράξενα καλή κακία. Είναι το διαβολικό μωρό μέσα σε έναν ήρεμο έφηβο.
      Είναι αυτός που δε ντρέπεται να τσαλακώσει την εικόνα του για να πει αυτό που θέλει. Είναι ένας τρομαγμένος γενναίος.
      Είναι το ίντερνετ. Είναι η ανωνυμία του. Είναι ο απρόσωπος απογοητευμένος με δόσεις κακίας και βιτριολικού χιούμορ.

      Είναι κάτι άλλο. Ανώτερο. Διαφορετικό. Αυθόρμητο. Μα εγώ.

      Delete
    2. This comment has been removed by the author.

      Delete
    3. Αναμένουμε λοιπόν το ανώτερο, τα γραπτά σου, μαζί με τη δική μου ομαδική κατά τα άλλα εξερεύνηση του "να ρολάρω" και να περιγράψω! Στόχος είναι να γίνουν ορατά τα αόρατα, στον Ταξιδιώτη της Αυγής, αλλά και σε όλες μας τις απόπειρες, συγγραφικά μορφοποιημένες πλέον σε αυτό που ονομάζουμε αναγνώριση! Καλό σου βραδάκι!

      Delete

Post a Comment

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

the pornstar