το kia rio του μπάτσου

Πρώτη φορά εβρέθηκα μπροστά σε active investigation. Η απόλυτη απομυθοποίηση των detectives που θωρούμε στες ταινίες, courtesy of Ais Demetis P.D.

Το θύμα της υπόθεσης εν καθηγητής. Έκαμνε μου τεχνολογία πιο παλιά. Καλοκάγαθος. Έξω καρδιά. Πάω τον πολλά.
Τι έγινεν; Ο άνθρωπος έμεινε στο σχολείο για να προετοιμάσει τη χριστουγεννιάτικη εκδήλωση. Τζαι εκατέληξε να φεύκει με χταρμένο το αυτοκίνητόν του, γιατί δκυό τρεις μαλάκες εθέλαν να του κάμουν κακό.

Εν τω μεταξύ, εκέρδισε σήμερα στην τόμπολα δωροκουπόνια τζαι μια γουρουνιά, τζαι ελαλούσαμεν πως άννοιξεν η τύχη του. Η τύχη παίζει πολλά παράξενα παιχνίθκια ώρες ώρες.


Τι όμως ήταν τόσο σημαντικό, που με κάμνει να μαζοχίζουμαι στο nexus των εφτά ιντζών για να γράψω το ποστ; Πάντως σίουρα όι το Kia Rio του μπάτσου.

Άκουσα πολλά σχόλια / γενικεύσεις, τύπου 'η νεολαία σήμερα'. Έννεν η πρώτη φορά που ακούω κάτι τέτοια. Αλλά κάθε φορά πιάννει με το παράπονο, γιατί μαζί με τα ξερά κρούζουν τζαι τα χλωρά. Σίουρα, εν είμαι αθώα περιστερά τζιεγώ, αλλά εν είμαι τζαι τόσον ηλίθιος να χτάρω το αυτοκίνητο του ανθρώπου.
Αλλά μιλώντας για 'τη νεολαία', πιάννει με τζι εμέναν η μάππα. Ντάξει, δέχουμαι ότι πράγματι ο σεβασμός μας προς τους άλλους, εμειώθηκε που τον τζαιρό που ήσασταν στην ηλικία μας κύριοι. Στην τελική, σε τριάντα χρόνια τζιεγώ τα ίδια εννά λαλω για τους μιτσιούς. Αλλά τουλάχιστον εννά προσπαθήσω να μεν μεγεθύνω μόνο τα αρνητικά, τα αΐπια που έχει το καθετί. Επειδή ουδέν κακόν αμιγές καλού. Τζαι βάις βέρσα.

Comments

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

the pornstar