νέα νέο μου

*σκότωσ'μας ούλλους τζι ας γενεί το paper μας αυλάτζι
κάμε το λύκειο ματζελειό, τους μαθητές τραούλλια
αμμά'ξερε πως μαθητής όταν κοπεί των νέων
τριγύρω του πετάσσουνται οι σύνδεσμοι γονέων*



υπέροχο; ο καθένας που κόφκει έστω το ελάχιστο ο νους του, έστω μιαν κοκκόνα της παττίχας, τζαι εν καρτερά να παπαγαλίσει τζαι να θέλει βαθμό, μπορεί να γράψει μια αξιοπρεπέστατη έκθεση. Αλλά επειδή εν έχω ορέξεις να τα ξαναλαλώ για το σύστημα, τόσες φορές τα είπαμεν, η γλώσσα μου έφκαλε παραπάνω μαλλί που τη χαίτη της κοντσhίτας, ας μείνουμε στα αυτονόητα τζαι οι αναλύσεις μόνο καλό εν μας κάμνουν.

Ευτυχώς που επηένναμεν τζαι ιδιαίτερα τζαι ξέρουμε να γράφουμε δηλαδή. Η ψευδαίσθηση εν ότι εμάθαν μας ελληνικά.

Απολαύστε.





Των φρονίμων τα παιδιά. [Χαρά rulez]


Ως τζαι ο Χίτλερ ξέρει το.





Τζαι γιανα πάει καλά η μέρα του μελλοντικού νέου μου που εν έγραψε.



Καλά κλάματα.

Comments

  1. Αγαπητέ Μπούλμπι, αν και με μία μεταφορική έννοια συμφωνώ μαζί σου, στην προσπάθειά μου να εκμαιεύσω πως σκέφτεσαι πίσω από το ίντερνετ, έχω την εντύπωση ότι αντιμετωπίζεις το πρόβλημα του αφανισμού. Πόσο μάλλον όταν λες ότι ξέρεις να γράφεις και στην αρχή του άρθρου πετάς ένα μεταφυσικό, σκότωσέ μας, αυτό δεν είναι γραφή αγαπητέ. Στο δια ταύτα λοιπόν δεν νομίζω ότι η έκθεση ιδεών του λυκείου μαθαίνει σε κανέναν να γράφει. Λειτουργεί υποσυνείδητα, μηχανιστικά και ο νέος τότε δεν έχει πλήρη συνείδηση της σημασίας του κόσμου ενός συγγραφέα. Για να μάθεις να γράφεις χρειάζεσαι πολύ καλό πρωτογενές υλικό, αυτό δεν το έχεις στο λύκειο. Καλείσαι να αντιμετωπίσεις φαινόμενα, αλληγορίες και έννοιες, παραμύθια πχ, φανταστική λογοτεχνία και ποικίλα νοηματικά αντικείμενα που αν τα θέσεις στο λύκειο, θα σου πουν φίλε μου άντε γεια, είσαι πολύ μικρός για να διαπραγματεύεσαι ΤΕΤΟΙΑ ΘΕΜΑΤΑ. Ποια είναι τα θέματα λοιπόν? Προχωρώντας παρακάτω στο γραπτό σου, προβληματίζεσαι για τα παράδοξα των μαθηματικών. Όταν κρινεις εξ ιδίων τα αλλότρια νομίζεις ότι ο επιστήμονας θα σταθεί σε εξισώσεις και ορολογίες, απλά επειδή εσύ είσαι μικρός και έχεις φανταστεί ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ, ή κάποια βιβλία που προσφέρονται απλά στα μεταπτυχιακά πανεπιστημίων του εξωτερικού και σε κάνουν να λες θαθελα. Αυτό δεν είναι επιστήμη. Οι απαρχές της επιστήμης οφείλονταν σε ανθρώπους που ήταν ερωτευμένοι με τη ζωή. Αγαπούσαν την ομορφιά των αστεριών των βουνών και της θάλασσας και επειδή τα αγαπούσαν όλα αυτά ήθελαν να τα καταλάβουν καλύτερα. Το να βλέπουμε επιστήμονες να μελετάνε πληθυσμούς, ζούγκλες, θεωρητική φυσική, χρηματιστηριακό χάος κλπ κλπ, δεν σημαίνει ότι περιμένουν να τους γεμίσουν το μάτι οι Χ φόρμουλες και πράξεις, τα μαθηματικά δεν είναι μόνο αισθητική. Πόσο μάλλον να επιδιώκεις την κατάκτηση κάποιου υπολογιστικού άβατου. Το πρόβλημά μας είναι τα ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ.Το πρόβλημά μας είναι η μέτρηση του κόσμου και όχι η πολυσνύθετη φόρμουλα, αλλά οι θάλασσες, τα βουνά, τα δέντρα, τα αστέρια, οι στέπες, τα βότανα, οι βακτηριακοί πληθυσμοί, ο ισημερινός, η Ανταρκτική. Μπορώ να πω ότι οι προσεγγίσεις σου στο άρθρο αυτό, αν τις κρίνω με βάση τον από πίσω Μπούλμπι, εξαφανίζουν τα πάντα. Πρόσεξέ το αυτό γιατί ωραίο και τέλειο είναι να παιχνιδίζεις το σύστημα όσο είσαι μικρός και όσο έχεις το χρόνο με το μέρος σου, αλλά μακροπρόθεσμα καταδικάζεσαι σε αποτυχία ή/και παθητική συμπεριφορά. Θέλω να πω ότι χρειάζεσαι πρόσωπο που βγαίνει μπροστά, καλό σου βράδυ!

    ReplyDelete
  2. φιλαρακι αν τζαι ειμαι στην ελλαδα τζαι εν επεστρεψα ακομα, εγω ακουσα που εγκυρη πηγη (ξερεις) τζαι γενικα, οτι το γραπτο ηταν οτι νανε, απογοητευσε πολλους η δομη του...να τονισω τζαι οτι εβαλαν τους παραπανω ερωτηση στη λογοτεχνια! επισης, η εκθεση που λαλεις, εν εν τοσο ευκολη, διοτι οπως επαλαμβανω ξερω εκ των εσω, εισιε το παραθυρακι να ενωσεις τζινα ουλλα που εμαθες στις διαφορες θεματικες ενοτητες...δλδ να βαλεις κατι που ουλλα...δηλαδη σκεφτου ακομα τζαι καποιος που εμελετησα σκληρα, να εσιει 3 μονο ωρες για ενα τοσο μεγαλο οπως το καμνουν γραπτο, που θελει σκεψει, θελη προσοχη τζαι πανω απο ολα θελει πολυ γραψιμο τζαι αφιερωση...επερασαμεν τα τζαι μεις θυμασαι....τελος να πω οτι το συστημα εσιει τζαιρο που εν περιπλοκο τζαι φτωχο, τζαι τουλαχιστον στις τελικες εξετασεις, πρεπει να κρατησουν ενα επιπεδο τζαι μια δομη, τζαι οι καθε χρονο σε καποια μαθηματα να καμνουν οτι ναναι!
    ps: ακομα περιμενω απαντησεις στα μειλ μου ;) και σχολια για τα μπλοκ!

    ReplyDelete
  3. ρε πελλε το βιντεο που ανεβασες εν ουλλα τα λεφτα, αχαχαχαχαχαχαχαχα κομα κλαιω, τζιλιουμε χαμε, αχαχαχαχαχαχαχαχα εν μπορω που το ηβρες ρε σιηλοπελλε, αχαχαχαχαχα γελα τζαι γελα τζαι εν σταματα τζαι γελα τζαι ο παρουσιαστης! αχαχαχαχαχαχαχα τζαι μιλα για τις παγκυπριες με επικο τροπο αχαχαχα

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

josh #0: son of a dragonslayer

radio nowhere

μαύρες kitkat