Posts

Showing posts from February, 2015

Solo FCΣ

ο καφές θέλει παρέα, ακούς;

είμαι τιγράκι, νιαρρρρρ

μου λέει η μικρή μου αδερφή πως θα ντυθεί ντίβα στα καρναβάλια και τη φαντάζομαι με attitude meryl-streep-wears-prada να ψαρώνει τις άλλες, 'όοοοχι χρυσό μου'. Creepy. Αν το κρατήσει μετά το πάρτι θα την αποκληρώσω. Τέλος.
Η άλλη λέει πως θα ντυθεί χορεύτρια κι ας ξέρω πως την τελευταία φορά που πήγε να χορέψει έσπασε ένα βάζο και ένα πόδι. Ο άλλος πήγε απλά να παίξει μπάσκετ. Καρναβάλια.

Οι γκόμενες των μελλοντικών νέων μας ντύνονται στρατιωτίνες για κάποιο λόγο, ίσως για να τους ξαναγειώσουν όσο είναι ακόμα καιρός, ίσως γιατί νομίζουν πως το χακί πάει ασορτί με το γυαλί καθρέφτης rayban περιπτέρου που συναντάς σε αφθονία σε φοινοικούδες και καλοκαιρινή αγία νάπα, δε ξέρω. Άλλες ντύθηκαν γατάκια είμαι-τιγράκι-εγώ-νιαρρρρρ και άλλοι αποφάσισαν να υποστηρίξουν τα δικαιώματα των απανταχού κοντσίτων ντυμένοι -τι άλλο- γυναίκες με ροζ περούκα και ψεύτικα γυαλιά ήλιου διπλάσια του μεγέθους της κεφάλας τους. Τέλος είναι και αυτές που αποφάσισαν να βάψουν το πρόσωπό τους σαν το χάρβι…

φωτιά

Φωτιά στα σαββατόβραδα, φωτιά να κάψουμε τα ζευγαράκια που αποφάσισαν να βγουν στους δρόμους να γλείφονται σα να μην έχει πια σπίτια. Φωτιά στους αρκούδες με καρδούλες που ξαφνικά όλοι ακρίβυναν και έβαλαν καρτελάκια προσφοράς, φωτιά στα ερωτικά σας ποστ που του χρόνου θα σβηστούν μαζί με το 'σε σχέση' που τα συνοδεύουν. Φωτιά στον κόσμο που γίνεται ρομαντικός για σήμερα κι αύριο πάλι καβγάδες. Φωτιά, φωτιά να μας κάψει κι εμάς που αγοράσαμε πίτσα σε σχήμα καρδιάς περιμένοντας τον έρωτα να κατεβεί με αλεξίπτωτο και να σε χτυπήσει με το βέλος σα να κρατά ντραγκούνοφ. Φωτιά, μας βαρέθηκα και φέτος όπως και πέρσι.

Και του χρόνου. Αν αντέξω κι αν κρατήσετε.

η μάνα σου θέλει να το δει

μετά από τους παππούδες και γιαγιάδες που πατάνε, μετά από σαφέστατες και διαρκώς επαναλαμβανόμενες οδηγίες των εγγονιών τους, δύο φορές, αργά και σταθερά, σα να αφοπλίζουν μπόμπα ή σαν να έχει πάνω σκατά το ποντίκι, δύυυο φορές το αριστερό κουμπάκιιι πάνω στο μπλε έψιλον αγγλικόοοοο για να ανοίξει ο internet explorer -θέμου και Παναγιά μου μπυροπίνουσα τι αμαρτίες κάνω- και μετά να γράψει google πάνω στο search bar της google και εσύ να αυτοκτονάς μέσα σου αλλά να πρέπει να παραμείνεις ήρεμος, ε, μετά από αυτήν την τεχνολογική μάστιγα είναι και αυτό που η μάνα σου ψάχνει πάνω στο κινητό σου να δει τι ακριβώς έχει μέσα. Άσχετο πως τα μόνα μηνύματα που έχεις είναι κάτι τσατ με φίλους περί του πού θα πάμε να γίνουμε στουπί απόψε ή το ποιος έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες στη γκόμενα που είδαμε την προηγούμενη φορά στο μπαράκι, άντε να έχεις και κανένα μήνυμα με τη φίλη, γκόμενα, γκόμενο σου ξερωγώ και κανένα διαφημιστικό με ηλίθιες προσφορές του public. Η μάνα σου θέλει να το δει. Νιώ…